Jake Dysons lamper

Jake studerede industrielt design på Central St. Martins College of Art and Design i London. Han dimitterede i 1994 og begyndte at arbejde med at designe detail interieur til butikker, caféer og klubber. Jake oprettede derefter sit eget værksted og købte en drejebænk. Herefter begyndte han at eksperimentere og udvikle produkter. I 2004 etablerede han sit firma – Jake Dyson Products. Hans atelier og værksted er nu baseret i Clerkenwell i London. Jake Dyson Products har designet og fremstillet en række succesfulde produkter, der bl.a. omfatter den ikoniske Motorlight Gulv og Motorlight Wall.

12QNA-articleLarge

Jake Dyson er som person meget intens og utroligt passioneret i fht. de ting han bekymrer sig mest om, nemlig familie og arbejde. Jake hævder, at sammen med sport, var design det eneste, han var god til i skolen. I en alder af 14 havde han lært at bruge en drejebænk. Dele og komponenter fascinerede ham, og han blev inspireret af mekanismer, innovation og teknologi. Han mener, at forståelsen af ​​fremstillingsprocesser er afgørende for at designe og innovere, og at dette er en af ​​de vigtigste hjørnesten i hans selskab.

 

Csys har en helt fantastisk spredning på lyset.
Csys har en helt fantastisk spredning på lyset.

Således står Jake Dyson bag lampeserien Csys, der består af skrivebordslampe og standerlampe. Varmerørs teknologi sikrer bæredygtige kvalitets LED med en ydeevne på over 160.000 timers kontinuerlig brug, hvilket svarer til ca 37+ år, på 12 timers brug per dag.

 

 

 

 

Her ses hvordan Csys med et let fingertryk kan skubbes op og ned, frem og tilbage samt rundt om sig sig selv
Her ses hvordan Csys med et let fingertryk kan skubbes op og ned, frem og tilbage samt rundt om sig sig selv

 

Lamperne kan glide lydløst frem og tilbage samt op og ned, og er i det hele taget meget lækre at bruge. Ved blot at røre ved en diskret knap på foden af eksempelvis skrivebordslampen, kan du skrue op og ned for lyset. Csys må siges at være enhver arkitekts drøm, hvad angår godt og gedigen arbejdslys.

 

 

 

 

 

 

 

 

Csys standerlampe er enkel og stilren og giver et helt fantastisk lys
Csys standerlampe er enkel og stilren og giver et helt fantastisk lys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>