Passioneret dansk design fra Menu

Menu har i de seneste par sæsoner brillieret med deres brug af lækre materialer, funktionelle designs og samarbejder med skandinaviske designere. I år er ingen undtagelse, hvor Menu har sendt den smukke JDWA concrete lampe på markedet designet af den passionerede unge svenske arkitekt og formskaber Jonas Wagell.

Jonas Wagell, der er designeren bag den smukke kontrastfylde Concrete lampe.

Menu lever og ånder om nogen for design i alle afskygninger. Som de selv formulerer det: “Vi designer. Hele dagen faktisk. Nogle gange om natten også og drømmer om at gøre en forskel”. Originalitet, ansvarlighed og passion er kerneværdier for det snart 40-årige firma, der altid forsøger at være toppen af design-branchen.

menu-JWDA-style-02.wm
Stemningsbillede fra Menu med den underskønne JDWA Concrete lampe.

 Menu mestrer den svære kunst at konstruere lamper, der både formår at være klassisk samtidig med at have et moderne islæt over sig. I søgning efter inspiration til et af deres seneste kreationer, pendlen Duane, rejste Søren Rose Studio gennem Amerika og søgte efter antikke lamper, der havde et eller flere bemærkelsesværdige designs. Derefter blev alle lamperne adskilt og forsøgt samlet igen indtil et nyt mere moderne udtryk blev skabt. Et af disse blev den smukke Duane, der blandt andet er inspireret af de brølende 20ere med sit smukke glamourøse udtryk, der med garanti ville varme i de fleste hjem.

duane
Den smukke varme Duane, der har en skøn international følelse.

 Legen med materialer og evnen til udfordre gængse produktionsmetoder er Menus speciale. Siden 1976 har Menu rykket grænserne for hvad konventionel betyder samtidig med at producere brugbart design, der kan bruges af børnefamilien såvel som erhvervslivet. Et materiale som silikone er ikke just almindeligt i belysningsindustrien, men kommer virkelig til sin ret i Menus nye multilampe Bollard. Ved hjælp af et innovativt fastspændingssystem fungerer Bollard både som pendel og bordlampe. Kombineret med en varm LED belysning er den en sikker vinder i alle danske hjem.

Menu_Bollard_Carbon_Lifestyle_2
Den fantastiske Bollard, der uden tvivl ville kunne få en plads i dit hjem og hjerte.

 Så hvis du vil investere i fremtidens klassikere, vil vi på det kraftigste anbefale dig at investere i Menus nye smukke lamper.

One thought on “Passioneret dansk design fra Menu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>